Close

PERSONLIGA PRESENTATIONER

Vem är vi?

LASSE NORRGÅRD

Founder, head of coaching

”Lasse har genomgått och övervunnit många utmaningar både professionellt och privat. Största lärdomen som presterare har varit varit att skilja mellan en hållbar och ohållbar arbetsmängd.”

  • Lasse är en erfaren entreprenör, han har arbetat som mental coach toppidrott. Han har även erfarenhet att som karriärcoach stöda människor i olika krissituationer. I dessa roller har Lasse testat sina egna gränser och hjälpt andra att identifiera och utveckla sin egen hållbara prestationsnivå. Han har även lång arbetslivserfarenhet av ledarskap inom företag och organisationer. Balanserande motvikt: Personlig utveckling och skäriliv.

+358445508503

JARNO DAHL

Founder, head of SALES

”Jarno är en presterare som gått sina egna vägar och som tidigare föreställde sig att alla motgångar måste hanteras ensam.”

Jarno är en företagare som jobbat som VD inom ett hektiskt näringslivsområde. Han är specialiserad på management, rekrytering och B2B-försäljning. Balanserande motvikt: Självutmanande långvandringar och god mat.

+358401829228

EMINE EHRSTRÖM

SOCIALPSYKOLOG, ARBETSLIVSSAKKUNNIG

Emine Ehrström (SVM) är specialiserad i sysselsättnings- och mångfaldsfrågor. Service design och delaktighetsmodeller är hennes passion. TimeOut Muutosvalmennus utbjudning utvidgas av Emines kunnande inom den offentliga förvaltningssektorn och kommunikationen. Emine arbetar som freelancer.